HrOUG 2020 Konferencija je odgođena za 2021.

HrOUG konferencija se sastoji od tri bitna elementa:

1. prekrasna lokacija +

2. vrhunska predavanja +

3. zanimljiva večernja druženja.

 

Organizator se uvijek potrudio stvoriti atmosferu u kojoj će se 99,2 % sudionika ugodno osjećati i tako lakše razmjenjivati znanja primarno vezana uz Oracle Universe.

 

Online konferencija ne bi uključivala sve bitne elemente i zbog toga Online HrOUG nije opcija.

 

Mjesecima smo razmatrali organizaciju hibridne konferencije na lokaciji, no vjerujemo da se zbog svih propisanih epidemioloških pravila i restrikcija (manja okupljanja, stalno nošenje maski, održavanje nužnog razmaka, stalna dezinfekcija dvorana) sudionici ne bi osjećali ugodno, a to onda više nije ono što godinama gradimo i pružamo sudionicima naših konferencija.

 

Dodatno, prisutna su i ograničenja u putovanjima (Hrvatska je trenutno na crvenoj listi mnogih europskih zemalja) pa dio sudionika i predavača ni ne može doći ili im prijeti dvotjedna karantena, a tu je i nesigurnost koja se osjeća u cijelom društvu oko nas.

 

To su bili razlozi što smo, na našu veliku žalost, zaključili da polovicom listopada nije moguće organizirati HrOUG konferenciju u Rovinju, a da konferencija ima atmosferu i duh HrOUG konferencija.

 

Čak i kada bismo organizirali hibridnu konferenciju na lokaciji, vjerujemo da se zbog restrikcija (nošenje maski, razmak,…) sudionici ne bi osijećali ugodno, a to onda nije HrOUG konferencija.

Našu jubilarnu 25th HrOUG konferenciju prebacit ćemo na 2021. godinu.

 

Aktivnosti za 2020. godinu:

  • Na web stranicama konferencije (http://2020.hroug.hr objavit će se sva predavanja koja predavači pošalju.
  • U terminu HrOUG konferencije priključit ćemo se Oracle Groundbreakers online Touru u kojem će odabrani Oracle ACE predavači jedan dan držati predavanja. To će za naše članove biti besplatno, samo će se biti potrebna registracija.
  • Na Facebook stranicama HrOUG konferencije objavit ćemo retrospektivu fotografija sa prethodne 24 konferencije. Veselit će nas ukoliko fotografijama iz naše arhive dodate i pokoju vašu zanimljivu fotku.
  • U slučaju još nekih online aktivnosti, bit ćete pravodobno informirani.

 

Najljepše vas pozdravljamo do sljedećeg osobnog susreta

HrOUG tim