Informacije, savjeti i smjernice

Svi radovi će biti pregledani od strane programskog odbora konferencije.

Od budućih autora se očekuje dostava visokokvalitetnih sažetaka, koji jasno opisuju sadržaj aktivnosti.

HrOUG je zainteresiran za prijedloge koji će većoj ili mjeri iskoristiti Oracle proizvode, usluge i rješenja na originalan, inovativan i informativan način. Zainteresirani smo i za druge prijedloge koji nisu nužno vezani za Oracle tehnologiju, a s kojima će se zaokružiti učinkovitost rješenja proisteklih iz potreba korisnika. Prijedlozi trebaju imati jasan fokus i objasniti sudionicima što će ćuti slušajući prezentaciju rada na onferenciji. Prijedlozi koji će zanimati sudionike i izazvati raspravu su uvijek dobro došli.

Od predlagača se očekuju primjeri iz širokog kruga interesa kao što su:

- Korisničke priče o uspjehu ili Studije slučaja

- Najbolje prakse (na temelju iskustava i stečenih spoznaja)

- Savjeti i trikovi

- Partnerska rješenja

- Novosti

- Nadogradnje

Svi autori kojima će biti prihvaćen rad trebaju dostaviti prezentacijske materijale do 10. listopada. kao  Microsoft PowerPoint .ppt datoteku. Dostavljeni radovi će biti na računalu u predavaoni. Ukoliko predavač predaje sa svog računala, može ga donijeti sa sobom i priključiti na projektor prije svog predavanja. Važno je napomenuti da u tom slučaju potrebno donijeti potrebne adaptere ukoliko računalo nije PC.

Za prezentiranje koje iziskuje dodatni tehnički zahtjev, potreban je prethodni dogovor s organizatorom prilikom prijave, a najkasnije prije termina dostave prezentacijskog materijala.

Na svim slideovima je potrebno u desnom gornjem uglu ugraditi logotip HrOUG konferencije. Logotip se može preuzeti iz izbornika Kontakt

Standardni prezentacijski termini su 45 minuta. Unutar tog termina moguće je predvidjeti pitanja i odgovore (Q / A). Prezentacijski termin u dogovoru sa organizatorom, posebno za radionice, može biti i dulji od 45 minuta.

Prezentaciju treba obaviti u vremenu predviđenom u rasporedu konferencije.

Organizatori pridržavaju pravo promjene termina ili ukidanja prezentiranja.

Autori mogu (ako žele) dostaviti i potpuni tekst referata do 10. listopada. Referat se očekuje u MS Word (.docx) fileu i u Adobe Acrobat (.pdf) fileu. Ukoliko se odlučite dostaviti referat zatražite od organizatora Upute za pripremu. Referat će biti objavljen na HrOUG websiteu (s mogućnošću preuzimanja) nakon održane konferencije, a najbolji referati mogu biti objavljeni u magazinu Mreža ili posebnom prilogu časopisa Mreža posvećenom HrOUG konferenciji.

HrOUG.hr

Konferenciju organizira Hrvatska udruga Oracle korisnika. Više o udruzi možete saznati na Hroug.hr.

Prati nas na Facebooku

Prati nas na Twitteru

Sve novosti i zanimljivosti vezane uz HrOUG objavljujemo na Twitteru!